Home » Gebruikte camper kopen
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

Een gebruikte camper kopen bij een expert

Campolife uit Heinenoord is u graag van dienst als u van plan bent om een gebruikte camper, oftewel een tweedehands camper, te kopen. Als grote camper-occasiondealer hebben wij jarenlange ervaring met het kopen en verkopen van tweedehands campers. Naast het kopen van een tweedehands occasion camper kunt u bij ons ook uw gebruikte camper laten keuren en repareren.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Een gebruikte camper kopen bij de grote occasiondealer

Als u ervoor kiest om een gebruikte camper te kopen bij Campolife, heeft u de garantie op kwaliteit. Bij het kopen van tweedehands campers krijgt u bij ons waar mogelijk en desgewenst altijd BOVAG-garantie. Wanneer u besluit om bij ons een camper occasion te kopen, dan kunt u de komende tijd onbezorgd op reis. Als een onderdeel van een van onze camper occasions onverhoopt kapotgaat, heeft u altijd 12 maanden BOVAG-garantie en kunt u contact opnemen met onze werkplaats. Dat is de service van een specialist waar u tweedehands campers kunt kopen!

Een 2e hands camper in verschillende soorten en maten kopen

Bij Campolife kunt u tweedehands campers of gebruikte caravans in verschillende soorten en maten kopen. Ons uitgebreide aanbod aan camper occasions is ingedeeld in diverse gewichts-, leeftijds- en prijsklassen. Ook kunt u bij ons zonder twijfel een camper occasion kopen die aan al uw eisen en wensen voldoet. Twijfelt u over de meest geschikte occasion camper voor uw situatie? Onze enthousiaste medewerkers geven u graag advies bij het kopen van een tweedehands camper!

Accessoires voor uw gebruikte camper

Zoals u merkt, zit u bij ons goed voor het kopen of verkopen van een 2e hands camper. Naast tweedehands campers hebben wij een zeer ruim assortiment aan accessoires en aankleding voor uw occasion camper. Zo vindt u in de ruime kampeershop van ons caravan- en camperbedrijf ook kampeerbenodigdheden voor 2e hands campers zoals:

Al deze artikelen kunt u kopen als accessoire voor bij uw tweedehands camper.

Neem bij vragen over een gebruikte camper contact met ons op

Zo ziet u, bij ons kunt u terecht als u een camper occasion wilt kopen. Alle tweedehands campers die wij verkopen, zijn zeer betrouwbaar en goed onderhouden, zodat u met een gerust hart op vakantie kunt. Wilt u een tweedehands camper bij ons kopen? Of heeft u nog vragen over het kopen van een 2e hands camper uit ons assortiment? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0186 – 604000 of kom langs in onze showroom en bewonder onze 2e hands campers. Wij helpen u graag de juiste camper voor u te vinden in ons aanbod aan occasions.

Vragen of meer informatie nodig?

EXTRA OPEN

ZONDAG 23 JUNI

 (12:00-17:00)

Popup Image